31. 8. 2014.

Šaka




Nešto mislim:

"Ima li lepšeg prizora u prirodi od muške šake?!"

Snažne školjke, sa čvrstim i naglašenim zglobovima u koju se uvek možeš skriti?

Uvek je možete prepoznati.
Nabrekle žile na tamnijoj strani dlana, koji može kosu ili sekiru držati? Kratki, četvrtasti nokti, uvek zagasitiji od naših ženskih, ružičastih, koji krase prste taman toliko duže od mojih, da mogu pun džak za "rogove" uhvatiti!

Volim da vidim mušku šaku. Jer sva muževnost je, upravo, u njoj! I sve ona sama, potpuno odvojena od ostatka njegovog tela, može o svom vlasniku reći. Odaje ga ko je? Da li je vredan i radan ili je mamina maza? Da li je "široke" ruke pa plaća Cigane da mu sviraju, ili je škrt u dodirima isto ko u bakšišu? Mogu li ja u taj njegov dlan ikada stati, ili je premalo mesta za mene?

Šaka muškarca može da nam pruži silna zadovoljstva...
Da nas prži po koži od vreline i strasti; Da nas pridrži čvrstim stiskom za nadlakticu, kada potpeticom u šaht upadnemo; Da odvrne poklopac na tegli, lanjskog slatka od šljiva, koji se od slasti zapekao; Da bude prava mera za naše grudi ili naša bedra...

Muški dlan na nežnoj ženskoj koži - Ima li lepšeg i prirodnijeg prizora?

Samo ga za rad i ljubav koristite! Ništa drugo ga toliko ne oplemenjuje. Samo tako će postajati sve jači i muževniji.

Šaku, gnevom, nikada nećete filigranski izbrusiti. Gnev samo na jezik, kao žene, stavite. Drugde mu mesta nema!
Jer...

Gde muško udari, grdne rane ostavlja. Rane koje bole u starosti, u utrobi i mesu, zauvek sačuvane. Muška šaka boli više od bilo kog' korbača, pruta ili kaiša. 
Modrice davno prodju, vi već sve zaboravite... Samo pred kišu osetite kako vas tupo tište i vraćaju vam uspomene... Nekoj na detinjstvo, nekoj na devojaštvo il' mladost. Nekoj na bračne tekovine. Nekima na juče...







photo credit: http://zena.tvbest.rs

Нема коментара:

Постави коментар